Presidida per l'alcalde de Caldes d'Estrac, Joaquim Arnó, el passat 27 de febrer la població de Benifallet va acollir la Junta del Consorci de Viles Termals de Catalunya, que va acordar diversos temes per a donar continuïtat a la línia encetada de foment del termalisme.La reunió de la viles termals –que va comptar amb la presència de les poblacions de Benifallet, Caldes d’Estrac, Caldes de Malavella, Caldes de Montbui i Sant Climent Sescebes- va suposar, com explica el president, Joaquim Arnó, “un pas endavant en l’estratègia de mancomunar esforços per a promoure els valors termals de les nostres viles amb la perspectiva de signar, a curt termini, un conveni de col·laboració amb l’Agència Catalana de Turisme i l’Associació Balneària de Catalunya”.
L’objectiu d’aquesta proposta és la de promoure cadascuna de les poblacions com a destinació turística a través del foment dels seus recursos naturals com la seva història, la natura i la gastronomia. En aquest sentit, Joaquim Arnó, anunciava que “el Consorci està el servei de totes les viles per a desenvolupar aquests projectes a cadascuna d’elles que han de permetre atraure els recursos administratius regionals, estatals i europeus”.
La Junta a Benifallet va finalitzar amb una visita a dos punts d’interès turístic i cultural d’aquesta vila termal de Tarragona, la Cova Meravelles i la Cova del Dos.
Benifallet és el típic poble riberenc, molt pintoresc i amb un immens atractiu paisatgístic, això és degut a que al estar envoltat de muntanyes i regat pel riu Ebre es pot gaudir de paratges molt diferents en un espai relativament reduït.
Benifallet afegeix als encants turístics i paisatgístic dels pobles riberencs, on la presència majestuosa de l'Ebre ja suposa l'existència de paisatges i sentiments únics, unes sensacions noves.
La Cova Meravelles destaca per la seva quantitat i qualitat de concrecions, especialment les excèntriques. El lent degoteig de les aigües d'infiltració, carregades de carbonats en dissolució, va donant lloc a fascinants formacions, a voltes estrambòtiques, on la imaginació del visitant descobreix éssers fantàstics i configuracions capricioses. A més de les clàssiques estalactites i estalagmites, a la cavitat s'hi troba un gran nombre d'altres formacions d'estructura variadíssima com són les columnes, colades, banderes, macarrons, gours i, sobretot, les excèntriques, sorprenents estructures que semblen desobeir la llei de la gravetat.
La Cova del Dos té un recorregut de 253 m. i un desnivell de 12 m. Sortint de la Cova E.Marigot i continuant pel sender que ressegueix les cavitats, trobem, a uns 40 m., les dues boques que té aquesta cavitat (d'aquí el seu nom). Als set metres de recorregut, i després de superar un petit relleix, desemboquem en una gran sala amb abundància de concrecions totalment inactives i en procés de descalcificació. Cal destacar unes columnes situades a l'esquerra de la sala i les "banderes".